Iphone 15 als Tesla sleutel?

Iphone 15 als tesla sleutel

De nieuwste ontwikkeling

De Iphone staat natuurlijk bekend om zijn vernieuwende karakter en originele features. Met elke nieuwe Iphone komen er weer nieuwe mogelijkheden bij. Met de komst van de Iphone 15 zijn veel mensen dan ook erg blij, vooral de bezitters van een Tesla. Waarom zouden Tesla-rijders blij zijn met de nieuwe Iphone 15? De nieuwe knop, beter bekend als de Action Button, kan elke functie krijgen die jij maar wil. En zo kun je deze dus ook eenvoudig instellen om als Tesla sleutel te fungeren.

Uw Tesla ontgrendelen

Deze knop kan gekoppeld worden aan diverse zaken aan en in uw Tesla. Zo kunt u dus ook instellen dat u met één druk op de knop uw Tesla ontgrendeld. Daarnaast kunt u hem ook zo instellen dat u de airco ermee bedient of dat u de kofferbak ermee opent en sluit. En dat allemaal met een simpel knopje aan de zijkant van de telefoon. Omdat de wagens van Tesla per definitie al niet komen met een standaard sleutel, is het een extra fijne uitbreiding. Zo bent u niet meer aangewezen op één app of uw keycard. Toch een Tesla sleutel laten bijmaken? Dat kan natuurlijk altijd.

Gemak dient de mens

Niet alleen is het extra fijn dat u met één druk op de knop uw Tesla kunt openen en sluiten, u hoeft uw telefoon niet eens uit uw zak of tas te halen. U drukt de knop op de tast in en de technologie doet de rest. Zo kunt u eenvoudig met iemand een gesprek voeren terwijl u naar uw auto loopt. Daarnaast kunt u ook de weg beter in de gaten houden of iets anders doen terwijl u naar uw auto loopt.

Veiligheid

De veiligheid van uzelf en uw Tesla gaat er ook op vooruit met deze functie. Zoals we al zeiden, bent u niet meer enkel en alleen afhankelijk van de app en de keycard. U heeft dus nog een manier erbij om uw auto in te komen als er iets mis gaat. Daarbij is het echter wel verstandig om in het achterhoofd te houden dat uw telefoon hiermee extra interessant is voor dieven. Er is immers geen vingerafdruk of andere vorm van identificatie nodig om uw auto in te kunnen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze nieuwe ontwikkeling? Wilt u andere informatie over autosleutels? Neem gerust contact op met Klapsleutels. We helpen u graag verder met al uw vragen op het gebied van auto’s, autosleutels en de technologie erachter. Bel naar 072 – 5723101 of stuur ons een bericht per mail via info@shoefix.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Stuur ons een Whatsappje