Veelgestelde vragen

Hier staan de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij?
Stuur dan je vraag naar:
info@klapsleutels.nl

Veel voorkomende vragen

1. Mijn auto heeft een startonderbreking in de sleutel zitten geeft dit een probleem?

Antw.
Dit betreft een transponder welke eenvoudig is te verwijderen uit de oude sleutel en opnieuw is te bevestigen in de nieuwe klapsleutelset. Er is daar een uitsparing voor gemaakt waar de transponder in kan worden geplaatst.

Je kan bij handleidingen op onze website zien in een fotoserie hoe je dit moet doen. Tevens als je geen passende sleutelbaard bijgeleverd kunt krijgen, zie je daar hoe je dit kunt oplossen. Tip ga via de ruimte waar de printplaat is geplaatst de transponder plaatsen. Geheel links in de klapsleutel zit daar een ruimte waar hij gemakkelijk met een pinset is in te plaatsen en vast te zetten met een paar watjes. Daarna printplaatje terug plaatsen en met dekseltje afsluiten. Onder de logo plaats zitten ook 2 schroeven. Daar kan men nog makkelijker bij de uitsparing voor de transponder komen. Echter kan de veer van de klapsleutel daarbij losschieten en is dan, weer moeilijk terug te plaatsen. Pinnetje past maar op een manier in de houder en de veer kan men met 2 slagen weer op spanning brengen. Dus advies, bent U niet handig !! ga via de ruimte van de printplaat transponder plaatsen.

2. Kan ik de sleutelombouw zelf doen of moet ik daarmee naar een sleutelmaker?

Antw.
Dit is zeer eenvoudig zelf te doen, bij hergebruiken van de oude sleutelbaard, met 1 zeer kleine sterschroevendraaier en een ijzerzaagje en een ijzervijl. Als er een dummy sleutel bijgeleverd kan worden van je auto, ga dan even na de sleutelmaker voor het frezen van de groef Binnenbaard of de tandjes. De sleutelbaard van de dummy sleutel is met 2 kleine schroefje geborgd. Bel even rond voor een goede sleutelmaker die dit kan bespaard U een hoop tijd. Zie ook vraag hierboven.

3. Hoelang doe ik over de inbouw van de ontvanger al ik een set klapsleutels bij U koop en kan ik dit zelf?

Antw.
Dit is afhankelijk van je kennis van elektra en handigheid. Er moeten 5 draden aangesloten/gesoldeerd worden Plus/massa/2x CV/2x knipperlichten. Er wordt daar ongeveer
1 uur overgedaan. De vakman kan het natuurlijk sneller. Zelf tijd opgenomen bij de vakman 30 minuten (VW golf IV/AudiA3) .

Zie bij handleiding met foto’s voor inbouw module in een Golf 4.

4. Werkt de set ook met mijn ingebouwde alarm?

Antw.
Dit is weer afhankelijk of je een alarm hebt dat je activeert met een infrarood zender, dan kan het niet. Als je alarm geactiveerd wordt door het mechanisch sluiten van de portiersloten met de sleutel dan kan het wel.

5. Hoe bouw ik een CV motor in mijn auto deur?

Antw:
Zie bij handleiding met foto’s voor inbouw CV motoren.

6. De logo’s die U aanbied zijn dat metalen logo’s en zijn het Originele logo’s?

Antw:
Ze zijn als originele logo’s.

7. De VW sleutels/behuizingen die U aanbied zijn dit een originele sleutels van VW en zijn deze voorzien van een transponder en printplaatje?

Antw:
De VW sleutelbehuizingen die we aanbieden zijn als originele VW en zijn standaard niet voorzien van een transponder en een printplaat. Wel van een logo van VW.

We leveren ze ook met transponder en Elektronica deze sleutel is, afhankelijk van Uw auto’s frequentie, aan te melden op de computer van Uw auto.
U kan er dan mee starten en op afstand de CV bedienen. (we kunnen dit aan melden ook voor U doen).

8. Als Ik een verkeeerde behuizing heb besteld kan ik deze dan retoursturen en deze omwisselen voor het juiste model?

Antw:
Ja dat kan, dan graag retoursturen in de aangeleverde enveloppe en je eigen naam doorhalen en op de enveloppe zetten retour afzender. Niet vergeten de factuur bij te sluiten en daarop vermelden wat je graag terug wilt ontvangen.

Staat je vraag er niet bij!

Vraag het ons per mail of bel ons.

Stuur ons een Whatsappje