autosleutel bijmaken

Nieuwe autosleutel nodig?

Sleutel voor uw auto laten bijmaken, programmeren of laten slijpen? We helpen u graag! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Autosleutel laten bijmaken

Wanneer uw autosleutel kwijt is of niet meer goed werkt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Klapsleutels kunt u een autosleutel laten bijmaken, frezen en programmeren. Ook wanneer u graag een reserve sleutel voor uw auto wilt, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor elk automerk een autosleutel kopiëren. Daarnaast doen we ook reparaties aan afstandsbediening of sleutel. Sleutel voor uw auto laten bijmaken? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak.

Ervaringen van klanten

  • Vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Na de auto naar binnen te hebben gereden plaats genomen aan de leestafel. Koffie machine aanwezig voor gratis koffie en voldoende tijdschriften om de wachttijd van 30 minuten te overbruggen. Een mooie nieuwe autosleutel met opnieuw geprogrammeerde handzender.

    Henk de Jong
  • Redder in nood. Even bellen, autotype doorgeven, langskomen en je autosleutel is gefixt!

    Marieke Cooper
  • Goed en netjes geholpen inclusief advies waar ik zelf niet direct aan dacht en waarmee kosten werden bespaard en probleem afstandbediening was opgelost

    Arie Drommel

Maak een afspraak en kom langs! Klapsleutels.nl, onderdeel van Key for Cars, is gevestigd in Heerhugowaard in Noord-Holland.

Autosleutel webshop

Wanneer u precies weet wat u nodig heeft, kunt u eenvoudig uw autosleutel in onze webshop bestellen. Als u vóór 17.00 uur, dan wordt uw aankoop nog diezelfde dag verzonden. We hebben een groot assortiment, kunnen snel leveren en u profiteert van gratis verzending bij een bestelling vanaf €50.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste sleutel voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Shop online

Alle merken

Autosleutels, behuizingen, batterijen en onderdelen. Alles bij klapsleutels.nl

Maak een afspraak

De koffie staat klaar

Maak een afspraak en kom bij ons langs in Heerhugowaard.

Nieuwe sleutel

Reserve of vervangend

Kom met uw auto naar de afspraak en wij programmeren de nieuwe sleutel.

Stuur ons een Whatsappje